Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Verhokiskojärjestelmät

Alumiiniset verhokiskot sopivat kotiin, toimistoon, teattereihin ym. tiloihin, joissa on tarvetta ripustettaville verhoille. Laajasta valikoimasta löytyy oikea verhokisko juuri sinunkin tarpeisiin. Useimpia verhokiskomalleista voidaan myös taivuttaa haluttuun kulmaan, jolloin niistä saadaan aina paras mahdollinen hyöty. Verhokiskojärjestelmät on saatavana myös sähkökäyttöisinä.

Moottorikäyttöinen verhokisko

Verhokiskoihin on valittavana kaksi erilaista moottorivaihtoehtoa. Perusmallissa on ainoastaan kytkinkäyttö. Toisessa mallissa on sisäänrakennettu radiovastaanotin, joka mahdollistaa kytkinkäytön tai kaukosäädinohjauksen. Kaukosäädin on toimivampi vaihtoehto, etenkin jos ohjattavia verhoja (moottoreita) on enemmän kuin yksi.

Etulautaverhokiskot

Etulautaverhokiskoja on 30mm, 50mm, 60mm, 66mm, 75mm ja 100mm etulaudalla varustettuja yksi- tai kaksiuraisia alumiinikiskoja. Vakiovärinä polttomaalattu valkoinen. Korvaavat mainiosti erillisen verholaudan.


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta