Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Rullaverhot

Rullaverholla tuot kotiisi lämpöä ja uutta ilmettä. Saat samalla myös tehokkaan näkö- ja häikäisysuojan, joten rullaverho on todella monikäyttöinen ratkaisu. Valoa läpäisemättömästä erikoiskankaasta tehdyllä rullaverholla pimennät makuuhuoneen kesälläkin – lue lisää pimennysverhoista.

Kangasmallistostamme löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Valittavana on paljon yksivärisiä, kuviollisia sekä pimentäviä rullaverhokankaita.Voit valita rullaverhoosi myös muotoonleikatun alareunuksen, jota korostetaan kanttinauhalla tai hapsulla. Perinteisten jousi- sekä kuulaketjukäyttöisten rullaverhojen lisäksi valikoimistamme löytyvät myös nauha-, veivi- sekä sähkökäyttöiset rullaverhot.

Sähkökäyttöinen rullaverho

Ohjaile rullaverhojasi kätevästi esimerkiksi kaukosäätimellä. Rullaverhoon voidaan asentaa sähkömoottori, joka nostaa ja laskee rullaverhon napin painalluksella. Lisää sähkökäyttöisistä vaihtoehdoista löydät moottorivalmistaja Somfyn sivuilta.

Screen-rullaverho

Screen-rullaverholla estät lämmönsäteilyn sisätiloihin todella tehokkaasti. Tehokkaasta lämpö- sekä häikäisysuojasta huolimatta valo pääsee sisätiloihin etkä menetä näkyvyyttä ulos. Screen-rullaverho voidaan asentaa huoneen sisä- tai ulkopuolelle, joten se soveltuu hyvin myös lasitetulle parvekkeelle liiallisen lämmön suodattimeksi.


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta