Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Rullaverhot

Monipuolisella väri- ja kuvioskaalalla varustettu rullakaihdinvalikoima antaa hyvät mahdollisuudet kodin sisustuksen viimeistelyyn. Rullakaihtimet suojaavat tarvittaessa katseilta ja auringolta antaen kuitenkin huoneeseen samalla ilmettä. Valittavana on paljon yksivärisiä sekä kuviollisia rullaverhokankaita. 


Pimennyskaihtimet

Pimennyskaihtimet ovat erinomainen tuote silloin, kun tarvitaan tilan täydellistä pimentämistä. Verhoissa käytettävät pimennyskankaat takaavat parhaimmillaan 100 %:n valonsuojan. Pimennyskaihtimet myös vähentävät oleellisesti auringon lämpösäteilystä aiheutuvaa kuumuutta. 

Pimennyskaihtimet sopivat kaikkialle missä pimennystä tarvitaan: auditoriot, koulujen luokkahuoneet, av-tilat, kotiteatterit tai vaikka kodin lastenhuoneet ja muut makuuhuoneet. Pimennyskaihtimien avulla voit nukkua pimeässä, valoisallakin säällä.

Pimennyslaitteet asennetaan pinta-asennuksena ja ne voidaan kiinnittää seinään tai kattoon. Pimennyslaitteet ovat käytettävissä jousi-, ketju- ja sähkökäyttöisinä. Vaativampiin kohteisiin suositellaan sähkökäyttöisiä pimennyskaihtimia, joita voidaan ohjata kaukosäätimellä, kytkimellä, ajastuksella, automaattisesti aurinko- tai lämpöantureilla tai liittää olemassa olevaan automaattiseen ohjausjärjestelmään (KNX, EBTS, Control4 tms.).


Rullakaihdin Screen

Läpinäkyvästä screenkankaasta valmistetut rullakaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvalon määrää poistaen kuumuuden. Screenkaihdin suodattaa ja säätelee auringonvaloa, mutta säilyttää silti näkymän sisältä ulos. Screenkaihdin poistaa kesäisin kuumuuden. Keväisin ja syksyisin screenkaihtimet toimivat lämmöneristeenä ikkunoissa, parantaen U- ja G-arvoja. Screenkaihtimia käyttämällä ei myöskään tarvita niin paljoa keinovaloa, sillä kaihtimilla voidaan hyödyntää luonnonvaloa.

Screenkankaista löytyy useita eri tiheyksiä ja värejä. Tiheämmät kankaat suodattavat auringonvaloa tehokkaammin. Kankaan värin valinta vaikuttaa lopputulokseen jopa enemmän. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.

Kaikki Screen rullakaihtimet valmistetaan mittatilauksena. Screenkankaat ovat erittäin monikäyttöisiä ja ne on helppo pitää puhtaana.


Rullakaihdin Zebra

Zebra-rullakaihdin yhdistää ainutlaatuisella tavalla pehmeiden sisutusverhojen, sälekaihtimien ja perinteisten rullaverhojen hyvät ominaisuudet samaan ratkaisuun. Kun kaihdin on auki, huoneeseen virtaa valoa. Kun kaihdin on kiinni, saat näkösuojan. 


Zebra-kaihtimet tehdään aina mittatilaustyönä. Näin juuri Sinulle sopivan harmonisen sisutusratkaisun löytäminen on helppoa.

 

Zebra-kaksoisraitakankaan avulla sinulla on nyt vaihtoehtona myös huoneen hämärtäminen täsmälleen oikeaan valaistukseen. Todellista helppoutta ja pientä luksusta rakastava valitsee Zebraansa kaukosäätimen.

 


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta