Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Terassimarkiisit

Terassimarkiisilla saat terassin neliöt hyötykäyttöön: se suojaa auringolta, mutta myös vesisateelta. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä.

Terassimarkiisi toimii myös tehokkaana suojana auringonvalon haalistavalta vaikutukselta, joten myös huonekalut, lattiapinnat sekä verhoilut pitävät väriloistonsa entistä pidempään.

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan markiisikankaan.

Terassimarkiisin kankaat ja komponentit

Terassimarkiisit valmistetaan likaa ja vettä hylkivästä, homesuojatusta erikoiskankaasta. Markiisikankaat ovat myös UV-sädesuojattuja, joten ne pitävät värinsä pitkään. Runko-osat ovat laadukasta anodisoitua tai polttomaalattua alumiinia sekä terästä. Kaikki muoviosat säänkestävää pvc-muovia. Lataa esite kangasvaihtoehdoista Sandatexin markiisikangasesitteestä (PDF).

Sähkökäyttöinen terassimarkiisi?

Kaikkiin Artic-terassimarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen tilalle. Kun valitset moottorin suorittamaan kelaustyön puolestasi, voidaan terassimarkiisia ohjata kytkimen lisäksi myös kaukosäätimellä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

Käytämme ainoastaan laadukkaita Somfy-moottoreita sekä ohjauslaitteita. Moottoreista, automatiikoista sekä muista sähköisistä ohjaustavoista löydät lisätietoja Somfyn verkkosivuilta.


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta