Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Katosmarkiisit

Katosmarkiisit 5 vuoden täystakuulla

Katosmarkiisi tarjoaa mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta terassilla tai puutarhassa ilman sadetta tai paahtavaa aurinkoa. Ylellinen katosmarkiisi lisää kotisi arvoa ja tuo säväyksen sen ulkonäköön.

Käyttö ja ominaisuudet

Katosmarkiisit soveltuvat erityisesti suurten pintojen kattamiseen ja auringolta sekä sateelta suojautumiseen. Etenkin ravintoloiden ja kahviloiden terassit ovat katosmarkiisien käyttökohteita, mutta ne soveltuvat myös kodin terassille tai puutarhaan.

Runkomateriaaliksi voidaan valita joko puu tai teräs, joista löytyy eri värivaihtoehtoja. Katosmarkiiseihin voidaan asentaa myös vesirännit, jolloin sadevedet voidaan ohjata pystyjalkojen kautta maahan. Articin katosmarkiiseilla on poikkeuksellisen hyvä tuulenkestävyys.

Moottorikäyttöinen katosmarkiisi

Katosmarkiiseihin voidaan asentaa moottoriohjaus veivikäyttöisen ohjauksen tilalle. Moottorikäyttöinen markiisi on todella miellyttävä ja helppokäyttöinen – kaukosäätimellä on vaivatonta ohjailla markiisi juuri oikeaan asentoon.


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta