Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Sälekaihdin

Tehokasta näkö- ja häikäisysuojaa sälekaihtimilla

Sälekaihtimet lisäävät viihtyvyyttä kotonasi toimimalla samalla näkö- ja häikäisysuojana sekä lisälämmöneristeenä. Alumiinisälekaihtimen materiaalina on korkealuokkainen polttomaalattu metalli, joka pysyy suorana isoissakin ikkunoissa. Valittavana on noin 150 värivaihtoehtoa, joista löytyy sopiva vaihtoehto vaativampaankin makuun. Alumiinisälekaihtimet ovat saatavana myös sähköllä tapahtuvalla ohjauksella.

Sälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin, jopa pyörteisiin. Kaihtimet kiinnitetään pintaan tai ikkunalasien väliin.

Kuumina kesäpäivinä sälekaihdin pitää lämmön ulkona, suojaa sisätiloja auringon haalistavalta vaikutukselta ja päästää sisään juuri haluamasi määrän valoa.

Aurinkoisena talvipäivänä voit päästää lämpöä sisään ja illan viilentyessä sulkemalla sälekaihtimen estät lämmön ulossäteilyä, joten sälekaihdin toimii myös ylimääräisenä ”ikkunalasina”.

Valitse värit, yhdistele mielesi mukaan - vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun

Valittavana on noin 150 värivaihtoehtoa, joista löytyy sopiva vaihtoehto vaativampaankin makuun. Alumiinisälekaihtimet ovat saatavana myös sähköllä tapahtuvalla ohjauksella.Vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Sälekaihtimen raidoituskin onnistuu haluamillasi väreillä helposti. 

Reikäsäle

Reikäsäle suodattaa valoa valoverhomaisesti. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi toimiston sisäväliseinäksi.

 

NoHole – ei reikiä

NoHole on erikoissälekaihdin, jossa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä. Se on hyvä vaihtoehto himmennystä vaativiin tiloihin, kuten kokous- ja neuvottelutiloihin, auditorioihin, studioihin ja luokkahuoneisiin.

 

Woodline

Woodline on kaunis, kestävä ja kevyt puukuvioinen alumiinisälekaihdin kaikkeen sisustamiseen. Woodline-mallistossa on valittavana kuusi eri kuviota ja se kestää kosteutta sekä suuria lämpötilan vaihteluita.

 

Integroitu sälekaihdin - Safiiri-säädin

Valikoimistamme löytyvät myös integroidut sälekaihtimet. Alla olevia linkkejä napsauttamalla pääsette tutustumaan integroidun sälekaihdin vaihtoehdon tuotesivuun, esitteeseen sekä asennusohjeeseen.

Sälekaihtimen asennus

Sälekaihdin voidaan asentaa joko ikkunan puitteiden väliin tai pinta-asennuksena huoneen puolelle. Sälekaihtimen asennus myös viistoihin ikkunoihin onnistuu vaivattomasti. Sälekaihtimemme valmistetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan vaativimpiinkin ikkunoihin.

On paljon asioita jotka täytyy ottaa huomioon hankkiessasi sälekaihtimia, joten vieraile lähimmän asiatuntevan Ulvilan Kaihdin–jälleenmyyjän luona ja anna meidän tehdä sälekaihdin hankinta helpommaksi.

Sähkökäyttöinen sälekaihdin

Sähkökäyttöiset sälekaihtimet helpottavat erityisesti tiloissa joissa on paljon sälekaihtimia, mutta tuovat sähkökäyttöiset sälekaihtimet myös huomattavaa mukavuutta jokaiseen aamuun, kun voit kaukosäätimelläsi avata sälekaihtimet suoraan sängystäsi. Sähkökäyttöisiä sälekaihtimia voidaan ohjata kaukosäätimella, mutta sälekaihtimen moottori voidaan liittää myös aurinkoautomatiikkaan, jolloin sälekaihtimesi ovat aina oikeassa asennossa. Sälekaihtimien moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita SOMFYn moottoreita.

Sälekaihtimen tekniset tiedot:

  • Säleen leveys: 16 mm/25 mm/35 mm/50 mm
  • Enimmäiskorkeus: 2500 mm
  • Enimmäisleveys: 3000 mm
  • Enimmäispinta-ala: 6m2
  • Ylä- ja alakotelo polttomaalattua terästä
  • Säle polttomaalattua alumiinia
  • Vetopunokset sekä askelnauhat polyesteriä
  • Pakettikorkeus 82mm *

* Pakettikorkeus ylösvedetylle sälekaihtimelle, kun kokonaiskorkeus on 1500 mm.

Lisää sähkökäyttöisistä sälekaihdin vaihtoehdoista löydät moottorivalmistajan sivuilta. Pääset sivuille napsauttamalla oheista logoa.

Somfy logo


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta