Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Pystylamellit

Pystylamellilla voit luoda täydellisen näkösuojan tai päästää valonsäteet sisään. Saat samalla kauniin verhomaisen sisustuselementin.

Pystylamelli (lamelliverho) antaa kotiisi tai toimistoosi aivan uuden ilmeen. Uk-pystylamelleista löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pimentävistä ja palosuojatuista aina screen-kankaisiin. Screen-kankaat soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi toimistoihin, joissa halutaan estää häikäisy näytölle menettämättä kuitenkaan näköyhteyttä upeisiin maisemiin. Upea lopputulos voi syntyä myös sävyttämällä lamellikaihdintasi kahdella tai useammallakin eri värillä.

Pystylamellin käyttötekniikaksi valittavanasi on perinteisen naru-/kuulaketjukäyttöisen lisäksi ketju-, veivi- sekä sähkökäyttöiset mekanismit. Myös aurinkoautomatiikalla tai ajastimella toimiva pystylamelli on mahdollinen. Pystylamelli soveltuu hyvin myös viistoihin ja kaareviin ikkunoihin auringonsuojaksi. Valitse lamellikankaan leveydeksi 63 mm, 89 mm tai 127 mm leveys mieltymyksesi mukaan.

 

 

Tekniset tiedot

  • Yläkotelo valkoiseksi polttomaalattua alumiinia (saatavana tarvittaessa myös erikoissävyihin)
  • Yläkotelon leveys 40 mm ja korkeus 34 mm (naru-/kuulaketjukäyttöisissä)
  • Enimmäisleveys 5800 mm

Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta