Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Puusälekaihtimet

Kun etsit lämmintä ilmettä kotiin, mökille tai toimistoosi, valitse laadukas ja pitkäikäinen Sunwood-puusälekaihdin. Puusälekaihdinten huoliteltu viimeistely sekä puusta valmistetut alalistat saavat aikaan loistavan lopputuloksen, jota et voi kuin ihastella.

Puusälekaihtimiemme materiaalina on käytetty pääasiassa eri väreihin petsattua lehmusta. Lisäksi mallistosta löytyy lämpökäsitelty koivu, joka ominaisuuksiensa ansiosta soveltuu hyvin myös kosteisiin tiloihin sekä saunoihin ja muihin kohteisiin, joissa lämpötilavaihtelut voivat olla suuria. Erikoistilauksesta valmistamme puusälekaihtimetkaihtimet myös muista puulajeista.

Puusälekaihtimia valmistetaan kolmea eri säleleveyttä, 25 mm, 35 mm ja 50 mm. Sunwood-puusälekaihtimet valmistetaan aina käsityönä ja mittatilauksena asiakkaan tarpeisiin.

Sähkökäyttöinen puusälekaihdin

Sähkökäyttöiset puusälekaihtimet sopivat etenkin suuriin tiloihin, jossa kaihtimia on paljon. Sähkökäyttöisiä kaihtimia voidaan ohjata mm. kaukosäätimellä. Liittämällä kaihtimien moottorit suoraan aurinkoautomatiikkaan, puusälekaihtimesi ovat aina oikeassa asennossa. Moottoreina käytämme ainoastaan laadukkaita Somfyn moottoreita.

Tekniset tiedot

  • Säleenleveys 25 mm, 35 mm tai 50 mm
  • Säle lehmusta
  • Vetopunokset ja askelnauhat polyesteriä
  • Enimmäiskorkeus 3000 mm
  • Enimmäisleveys 2400 mm

Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

sy jasenyritys2018 suomi 175x88
 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta