Tehokasta auringonsuojausta ja konkurssipesien / tavaraerien realisointia jo vuodesta 1997

Integroitu sälekaihdin

Sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot voi nyt piilottaa, jolloin sälekaihtimesi on entistäkin vaivattomampi ja turvallisempi. Integroitua sälekaihdinta voidaan suositella kaikille, jotka haluavat kotinsa sisustuksesta vielä hieman tyylikkäämmän. Pienen kokonsa ansiosta säätimet sulautuvat huomaamattomasti muuhun sisustukseen. Articin mallistosta löytyy kaksi integroitua sälekaihdin säädin vaihtoehtoa: in-säädin ja easy-säädin.

Kuinka integroitu sälekaihdin toimii

Integroidussa sälekaihtimessa sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot kulkevat ikkunakarmin sisäpuolella, josta ne tuodaan suoraan säätimeen, joka on huoneen puolella. Sälekaihtimen säleet avataan ja suljetaan säätimestä, ja myös sälekaihtimen nostaminen ja laskeminen tapahtuu säätimen avulla.

easy-säädin

Integroidussa sälekaihtimessa sälekaihtimen vetonarut ja säätötangot kulkevat ikkunakarmin sisäpuolella, josta ne tuodaan suoraan huoneen puolella olevaan easy-säätimeen. Sälekaihtimen säleet avataan ja suljetaan säätimestä. Myös sälekaihtimen nostaminen ja laskeminen tapahtuu easy-säätimen avulla. Tarkemmat ohjeet löydät esitteestä tai easy-säätimen käyttövideosta (linkit sivun alareunassa).


in-säädin

in-säädin on uutuus, jonka avulla sälekaihtimen käyttö on todella vaivatonta ja helppoa. Pyöritä säätimen rullaa avataksesi tai sulkeaksi sälekaihtimen säleet. Sälekaihtimen nostaminen tapahtuu vetämällä rullasta sälekaihtimet ylös ja narut rullautuvat automaattisesti karmin sisään. Laskeaksesi kaihtimet vedä ylimääräiset narut ulos, paina nupin alla olevaa kytkintä ja päästä naru vapaaksi – sälekaihdin laskeutuvat automaattisesti.

Todella pienen kokonsa ansiosta in-säädin sulautuu jokaiseen sisustukseen. in-säädin on myös markkinoiden turvallisin vaihtoehto, sillä narut eivät sotkeudu lasten leikkeihin.

Integroidun sälekaihtimen asennus

Jos omistat porakoneen, asennus onnistuu myös itse tehtynä. Tarkat easy-säätimen asennusohjeet löydät alta pdf-tiedostona sekä videona (linkit alla). Julkaisemme in-säätimen asennusohjeet mahdollisimman pian.

Asennuksen voi myös tilata meiltä.


Kuvagalleria

Kysy tästä tuotteesta!

Yhteystiedot

ALKISARE

Vellamonkatu 30
53300 LAPPEENRANTA

Y- 2498484-1


Puh. 0440 225 880

myynti@alkisare.fi
www.alkisare.fi


 

Tietoa yrityksestä

Alkisare myy ja asentaa aurinkosuojatuotteita, ostaa kuolinpesiä, konkurssipesiä ja irtaimistoja ja myy uutta ja käytettyä tavaraa. Myymme myös palveluita mm. peräkärryn vuokrausta, Huutokaupat.comin virallinen yhteistyökumppani yms.

Toimintaperiaatteemme tärkein lähtökohta on asiakaspalvelu, johon et tule pettymään.

 
 

Ajankohtaista

Ei uusia uutisia...
 
 

Kuvia/muuta